Couscous Met Gestoofde Kipreepjes En Citroenschijfjes

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de citroen in vieren en daarna in plakjes. Snijd de abrikozen in vieren. Kruid de kipreepjes met kipkruiden en kaneel. Verhit de olijfolie in een braadpan. Bak de kipreepjes aan. Voeg sperziebonen, abrikoosjes en citroenplakjes erdoor en roerbak alles ca. 2 minuten. Voeg de kippenbouillon toe en de knoflook. Breng het gerecht aan de kook en stoof het zonder deksel in ca. 20 min. zachtjes gaar. Bereid intussen de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Couscous Met Gestoofde Kipreepjes En Citroenschijfjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis met citroen uit de oven
15 min + 20 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Flan met olijven en citroen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Forel met verse kruiden en citroen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept