Verhit in een grote braadpan 1 el olie op hoog vuur. Bak de schenkels in 5-8 min. aan beide kanten bruin en neem ze uit de pan. Bak in dezelfde pan in 1 el olie de ui +/- 1 min. Voeg de gember, kaneel en tomaten toe en bak alles kort mee. Leg de lamsschenkels terug in de pan en schep ze om met de specerijen en de tomaten. Schenk het sinaasappelsap, de bouillon en marinade erbij. Breng op smaak met zout en peperBreng het geheel aan de kook, zet de braadpan met het deksel erop in de oven en laat het lamsvlees +/- 2 uur stoven. Bedruip het vlees regelmatig met het vocht uit de pan. Bak de aubergineplakken in een koekenpan in +/- 2 min. aan beide kantenVoeg de plakken aubergine toe aan de lamsschenkels in de braadpan, doe het deksel weer op de pan en zet alles nog +/- 30 min. in de oven
Gestoofde Lamsschenkel Met Pikante Aubergine is een recept van Smulweb.nl