Gestoofde Lamsschenkel Met Pikante Aubergine

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit in een grote braadpan 1 el olie op hoog vuur. Bak de schenkels in 5-8 min. aan beide kanten bruin en neem ze uit de pan. Bak in dezelfde pan in 1 el olie de ui +/- 1 min. Voeg de gember, kaneel en tomaten toe en bak alles kort mee. Leg de lamsschenkels terug in de pan en schep ze om met de specerijen en de tomaten. Schenk het sinaasappelsap, de bouillon en marinade erbij. Breng op smaak met zout en peperBreng het geheel aan de kook, zet de braadpan met het deksel erop in de oven en laat het lamsvlees +/- 2 uur stoven. Bedruip het vlees regelmatig met het vocht uit de pan. Bak de aubergineplakken in een koekenpan in +/- 2 min. aan beide kantenVoeg de plakken aubergine toe aan de lamsschenkels in de braadpan, doe het deksel weer op de pan en zet alles nog +/- 30 min. in de oven

Gestoofde Lamsschenkel Met Pikante Aubergine is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept