Colakip Met Kersen

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de kipdelen op smaak met zout en peper. Verhit een scheut olie in een pan en fruit de ui en gember. Voeg de kipdelen toe en bak ze rondom lichtbruin. Schenk de cola over de kip en laat het geheel 1 uur zachtjes stoven. Voeg de kersenvlaaivulling toe en bind de saus eventueel met wat ma?zena, zodat de saus mooi glanst en als een filmpje om de kip heen zit. Kook de sugar snaps heel kort, zodat ze knapperig blijven. Serveer ze over de colakip

Colakip Met Kersen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
10 min
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept