Texaanse Chili Met Varkensvlees

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een ruime pan en bak het vlees al omscheppend bruin. Neem het uit de pan en fruit de ui en paprika er in aan. Schep het uit de pan op het vlees. Bak de champignons bruin en blus ze af met 1/2 dl water. Doe het vlees met het paprikamengsel terug in de pan. Voeg de pepers, tomaat, de knoflook, de tacosaus en de bouillon toe. Breng alles aan de kook en laat het gerecht ca. 1 uur stoven. Breng op smaak met zout en voeg vlak voor het serveren de bonen toe.

Texaanse Chili Met Varkensvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidenomelet met kip
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Texaanse steak
Bekijk recept
Texaanse Runderchili
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Texaanse Uitjes..
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept