Hamlappen Met Perziksaus En Champignons

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Braad de hamlappen na ze gekruid te hebben met paprikapoeder, zout en peper, in margarine bruin. Blus af met water, net zoveel dat de hamlappen net niet onder staan. Kook even door en zet dan op de sudderplaat met een laurierblaadje (minimaal een uur). Een minuut of 20 voordat het gaar is de champignons erbij en de perziken doormidden gesneden. Dan daarna het vlees uit de pan nemen, en de saus binden met wat bloem en een eetlepen zure room erdoor. Op smaak afmaken met zout en peper.

Hamlappen Met Perziksaus En Champignons is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Korma vlees met korianderrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept