Antilliaanse Stoofpot

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olijfoloie in een stoofpan en bak de vleesblokjes rondom bruin.Voeg de koenjit of kerrie,de knoflook,de ui en de rode perer toe en laat deze op laag vuur even meefruiten.Verwarm de kokosmelk met een half blikje water en voeg dit samen met de sereh toe.Breng het mengsel aan de kook en laat het op laag vuur in +/- 90 minuten afgedekt garen.Af en toe roeren.

Antilliaanse Stoofpot is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept

Antilliaanse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananas met siroop op Antilliaanse wijze en witte chocolademousse
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Varkenscari op Antilliaanse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antilliaanse omelet geflambeerd met rum
20 min Nagerecht
Bekijk recept