Djuvec

8
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het vlees in de reuzel aanbraden :uien en tomaten toevoegen ; met bouillon overgieten ; vervolgens de wortel,knoflook en paprikapoeder ondermengen ;een uur zacht laten pruttelenp tijd omroeren ; vervolgens paprika′s,sperziebonen,savooikool en aubergine bijvoegen en terug 1/2 uur laten sudderen ( de laatst toegevoegde groenten moeten gaar zijn).

Djuvec is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Djuvec
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Djuvec
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Djuvec- Paprikarijst
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Djuvec
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Djuvec
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Djuvec
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Djuvec- Paprikarijst
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Djuvec
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept