Armeens Lamsvlees

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in blokjes van 1 cm en wentel ze in de bloem en bak ze in hete olie voeg de sjalotjes toe samen met de peper en het kummelzaad voeg nu de bouillon toe en stoof het geheel op een zacht vuurtje ongeveer 1 uur na een half uur de paprikapoeder toe voegen snij de tomaten door midden en haal het zaad er uit en snij de tomaat in blokjes als het vlees bijna gaar is de tomaat toevoegen en op smaak brengen met zout en peper

Armeens Lamsvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Armeens Brood
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept