Vlaamse Stoofpot

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olijfolie in de stoofpan en braad het vlees op een hoog vuur aan alle kanten snel bruin. Voeg de gesneden uien, tijm,laurierblaadjes, uitgeperste knoflook, zout en peper toe. Laat het nog even braden, doe het bier erbij en breng het aan de kook. Zet daarna het vuur op de laagste stand. Leg het besmeerde broodje met mosterd op het vlees en laat het zachtjes stoven. Minstens 2 tot 2 1/2 uur.

Vlaamse Stoofpot is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept

Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
Bekijk recept
Frietje Vlaamse stoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept