Hindensteaks Op Luikse Wijze

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit 2 eetl. boter in een braadpan en bak het vlees op een hevig vuur gedurende 2 min. aan elke kant. Zet het vuur zachter en laat de steaks gedurende 1 a 2 min. verder bakken (het vlees moet nog rose zijn). Haal het vlees uit de pan en hou het warm. Giet de rest van de wildfond in de pan, schraap de braadresten los en laat op een hevig vuur gedurende 2 min. inkoken. Voeg de groentebereiding toe en breng opnieuw aan de kook. Bind lichtjes met instantsausbinder. Breng op smaak met peper en zout.

Hindensteaks Op Luikse Wijze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Hindensteak, vijgenchutney en gebakken krielaardappelen met rozemarijn
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Met nootjes gepaneerde hindesteak in 't paars en wit
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hindensteaks op Luikse wijze
0 min
Bekijk recept
Hinde in een korst van selder
0 min
Bekijk recept