Lamsvlees Uit Het Midden-Oosten

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak in de olie met de boter het vlees rondom aan. Voeg de ui toe en bak deze al omscheppend 2 min. mee. Pers de knoflook uit boven de pan. Voeg de kruiden en specerijen toe en bak deze kort mee. Voeg tenslotte de abrikozen en dadels toe en schenk de warme bouillon met sinaasappelsap in de pan. Breng alles tegen de kook aan (niet laten koken), zet het vuur laag en sluit de pan. Laat het vlees ca. 1 a anderhalf uur zachtjes sudderen tot het mooi zacht is. Breng op smaak met zout en peper.

Lamsvlees Uit Het Midden-Oosten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kip uit het verre Oosten
30 min-
Bekijk recept
Quinoasalade met artisjok en feta
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Kip met za'atar en Siciliaanse couscous
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Abrikozen-banaanspringroll met vanille-citroengrassaus
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept