Verwarm de (olijf)olie in de braadpan en fruit hierin de knoflook totdat deze een lichtbruine kleur krijgt, doe er nu de ui en de paprika stukjes bij en laat dit 5 minuten op een hoog vuur onder voortdurend omscheppen goed warmen, doe nu het blikje cocosmelk erbij en eenzelfde hoeveelheid water, laat dit aan de kook komen en doe er een halve eetlepel groene currypasta bij (pas op, pittig!), doe nu de boontjes en bloemkool erbij en laat dit op een middelvuurtje gaarstoven met de deksel op de pan. af en toe omroeren en zonodig wat water erbij doen. Doe na 5 minuten de aardappeltjes erbij. Laat een klontje boter smelten in de grilpan en bak hierin de champignons lekker bruin, doe ze hierna erbij in de braadpan. Doe nu de kip met marinade en in de grilpan en bak de kip lekker om en om bruin. Doe nu de kip in de braadpan erbij en laat het nog lekker stoven totdat de boontjes en bloemkool gaar zijn, doe nu het hele bakje satesaus erbij en los dit op in de cocosmelk, goed doorroeren totdat alles is opgelost. Eventueel binden met wat maizena. Eet ze !