Rundvleescurry Uit Cambodja

6
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit een wok en voeg, als de wok heet is, de olie toe. Fruit hierin de knoflook, ui, citroengras. Als de ui goudbruin is geworden voeg dan het vlees toe. Voeg de vissaus, suiker, kerriepoeder, chilipoeder, zwarte peper en zout er aan toe. Roer goed door. Schenk nu het blikje kokosmelk met gewenste hoeveelheid water toe en laat het vlees in ca. 2 a 2,5 uur gaar koken. Voeg ca. 20 minuten voordat het vlees gaar is de aardappelen erbij; roer af en toe tot de aardappelen gaar zijn.

Rundvleescurry Uit Cambodja is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gekarameliseerde Vis Uit Cambodja
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel Met Koenjit Uit Cambodja
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenvleugels Met Koenjit Uit Cambodja
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sate Uit Cambodja
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Rundvleescurry met kokosboontjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise rundvleescurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode rundvleescurry met aubergine
2u35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise rundvleescurry
3u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept