Beierse Zwijnsrollade Met Winter Groente En Mosterdsaus

6
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zout en peper de rollade en braad deze rond om mooi bruin in de boter in een ruime pan. Voeg het bouquet en alle kruiden toe en blus de pan met de rode wijn, port, de fond en water. Sluit de pan nu en laat de rollade garen op lage temperatuur gedurende 3 à 4 uur. Als de rollade gaar is uit de fond nemen en deze zeven door een fijne puntzeef, laat de fond nu tot de gewenste dikte inkoken en roer de mosterd erdoor. Laat de rollade afkoelen en verwijder het rolladenetje. Snijd de rollade in dikke plakken en maak deze warm in de fond, voeg de geblancheerde groente toe en even mee laten garen. Verwarm de puree in de magnetron. En maak hiervan een bedje op de borden. Plaats daarop de zwijnsrollade en schep de saus met de groente er overheen.

Beierse Zwijnsrollade Met Winter Groente En Mosterdsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Duitsland: Beierse Aardappelsalade
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Zure Preskop Op Beierse Wijze
10-20 min -
Bekijk recept
Beierse Specialiteit
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beierse vla
0 min
Bekijk recept