Stoofpot Op Zijn Duits

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in dobbelstenen en bak deze in het vet mooi bruin. Strooi dan peper en zout over het vlees en voeg de gesnipperde uien en het lauirierblad toe. Giet er wat water bij en laat het geheel afgedekt 1 uur zachtjes stoven. Voeg daarna de azijn en de suiker toe en de gesnipperde rodekool. Doe het weer op de pan en laat de inhoud nog 45 minuten stoven tot de kool gaar is. Neem dan alles uit de pan en leg het op een verwarmde schaal. Verkruimel de ontbijtkoek, doe die in het achtergebleven vocht en bedek de kool en vlees met de aldus verkregen saus.

Stoofpot Op Zijn Duits is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Königsberger Klopse ( Pools-Duits )
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duits Donker Brood
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Duits Donker Brood
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Donker Duits Brood
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept