RUNDVLEES UIT HET RIJNLAND

6
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Dep het dan droog, strooi er wat peper en zout over.Laat de boter heet worden in een braadpan. braad de runderlappen bruin, voeg de spekjes toe en de gezeefde, opgewarmde marinade.Sluit de pan en laat het vlees rustig stoven. na 1 uur rozijnen en verkruimelde koek toevoegen aan het stoofvocht.als het vlees gaar is( na ongeveer 2 uur totaal,afh. van het vlees) vlees uit de pan nemen en creme fraiche toevoegen aan de saus. schep wat saus over het vlees en geef de rest er apart bij.

RUNDVLEES UIT HET RIJNLAND is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Oudjaarrecept Haringsalade Uit Het Rijnland
30-60 min -
Bekijk recept
Miesmuscheln "Rheinische Art"
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept