Aardappels Uit Lotharingen

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het spek in blokjes en bak die uit in 2 eetlepels boter. Fruit de uitjes mee tot ze lichtbruin zijn. Schep spek en uitjes uit de pan en roer 5 eetlepels bloem door de bakboter. Als het een gladde massa is giet u er, steeds roerend, de bouillon bij, zodat u een dunne saus verkrijgt. Leg daarin de gschilde en gewassen en in stukken gesneden aardappels. Voeg spek en uitjes toe, evenals het bouquet garni en wat peper. Stoof het gerecht 45 minuten in een gesloten pan en strooi er voor het opdienen royaal fijngeknipte peterselie over.

Aardappels Uit Lotharingen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Groentensoep Uit Lotharingen
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Omelet uit Lotharingen
Bekijk recept
Stoofschotel uit lotharingen
Bekijk recept
Stoofschotel uit lotharingen
Bekijk recept

Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Taugétortilla
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept