Snijd de kipfilets in repen. Pel de ui en snipper deze fijn. Haal het zaad uit de paprika, was het vruchtvlees en snijd het in dune repen. Schenk het vocht van de mais en de bruine bonen. Roer de maizena met wat van het vocht van de tomaten tot een glad papje.Doe de boter in de ovenvaste schaal (afgedekt) en laat die in 2 minuten op vol vermogen heet laten worden in de magnetron. Roer de ui en de paprika erdoor. Verwarm dit (onafgedekt) 4 a 5 minuten op vol vermogen in de magnetron. Schep de kipfilet erdoor. Verwarm dit (onafgedekt) 3 a 4 minuten op vol vermogen in de magnetron.Roer naar smaak de tomaten, de mais, de bruine bonen, de bouillon, de Worcestershiresaus en zout en peper erdoor roeren. Verwarm de stoofpot (afgedekt) 18-20 minuten op 70 procent verwarmen in de magnetron.Roer de aangelengde maizena erdoor. Laat het gerecht (afgedekt) 5 a 10 minuten nagaren. De boter in de ovenvaste schaal doen en (afgedekt) in 2 minuten op vol vermogen heet laten worden. De ui en de paprika erdoor roeren en (onafgedekt) 4-5 minuten op vol vermogen verwarmen. De kipfilet erdoor scheppen en (onafgedekt) 3-4 minuten op vol vermogen verwarmen. De tomaten, de mais, de bruine bonen, de bouillon, de Worcestershiresaus en zout en peper naar smaak erdoor roeren en de stoofpot (afgedekt) 18-20 minuten op 70 procent verwarmen. De aangelengde maizena erdoor roeren en het gerecht (afgedekt) 5-10 minuten laten nagaren.