-verhit de helft van de olie in een koekepan -bak de stukken ossestaart rondom bruin en schep ze uit de pan -voeg de rst van de olie in de koekepan en kleur de uien in 5 min en schep ze bij het vlees in de stoofpan -giet de boontjes af in een vergiet -doe ze met de knoflook, tijm en laurier in de stoofpan en strooi er zout en peper over -wrijf beide soorten paddestoelen schoon en snij ze in 2 of in 4 naar gelang de grootte -doe de witte champignons in de stoofpan -zet de koekepan terug op het vuur en roer de achter gebleven gekruide bloem door het vet en roer er scheut voor scheut het bier en de bouillon door -blijf roeren tot de saus aan de kook komt -giet de saus in de stoofpan en zet het deksel erop -zet de pan 150 min in de hete oven (150?C) -voeg de kastanjechampignons toe, zet het dekesel terug op de pan en zet nog eens 1 uur in de hete oven -als de pan dan uit de oven komt, drijft er wat vet van het vlees boven; schep dit er met een lepel af
Gestoofde Ossestaart In Bier Met Witte Boontjes is een recept van Smulweb.nl