Gestoofde Ossestaart In Bier Met Witte Boontjes

6
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-verhit de helft van de olie in een koekepan -bak de stukken ossestaart rondom bruin en schep ze uit de pan -voeg de rst van de olie in de koekepan en kleur de uien in 5 min en schep ze bij het vlees in de stoofpan -giet de boontjes af in een vergiet -doe ze met de knoflook, tijm en laurier in de stoofpan en strooi er zout en peper over -wrijf beide soorten paddestoelen schoon en snij ze in 2 of in 4 naar gelang de grootte -doe de witte champignons in de stoofpan -zet de koekepan terug op het vuur en roer de achter gebleven gekruide bloem door het vet en roer er scheut voor scheut het bier en de bouillon door -blijf roeren tot de saus aan de kook komt -giet de saus in de stoofpan en zet het deksel erop -zet de pan 150 min in de hete oven (150?C) -voeg de kastanjechampignons toe, zet het dekesel terug op de pan en zet nog eens 1 uur in de hete oven -als de pan dan uit de oven komt, drijft er wat vet van het vlees boven; schep dit er met een lepel af

Gestoofde Ossestaart In Bier Met Witte Boontjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maisstamppot met paprika en boontjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puree, tuinbonen en karbonade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept