Verwarm de boter in een grote pan en smoor de ui glazig. Haal de helft van de ui uit de pan en doe ze in een andere pan. Zet opzij. Doe dan de rijst, de wortel en de bouillon bij de ui in de eerste pan en voeg de saffraan toe. Roer alles goed dooreen en laat ? 15 minuutjes in de open pan sudderen. Neem de pan van het vuur, zet er een deksel op en laat hem 5 minuten staan. Doe dan de oesterzwammen en de cantharellen bij de uien in de andere pan en laat ze een paar minuten sudderen om zacht te worden. Voeg de geraspte aardappel, melk, bouillonblokje en kerriepasta toe en laat alles ongeveer 15 minuutjes zachtjes koken totdat de aardappel de vloeistof gebonden heeft. Roer de slagroom erdoor en houd alles warm. Kook de eieren hard in 10 minuten, laat ze onder stromend water afkoelen, pel ze en snij ze in vieren.
Kedgeree Van Oesterzwammen En Cantharellen is een recept van Smulweb.nl