Fricassee De Porc

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter in een braadpan. Bak het vlees hierin (in delen) bruin. Doe al het vlees dan tegelijk in de pan en bestrooi het vlees met de bloem. Goed roeren. Laat het vlees dan op een laag vuur 5 minuten garen. Voeg de ui (met kruidnagel), wortel, kruiden en zout toe en giet kokend water + de wijn in de pan tot het vlees half onder staat. Doe een deksel op de pan en laat het vlees op een klein pitje ? 1 1/2 uur sudderen. Haal het vlees uit de pan. Hou het warm. Meng de creme fraiche met het citroensap en de eidooier in een kom. Giet er een klein beetje stoofvocht bij en roer. Giet dan alles in de pan en draai het vuur uit zodra de vloeistof dreigt te gaan koken (anders gaat het ei vlokken). Breng de saus op smaak met peper en goed dit over het vlees.

Fricassee De Porc is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Filet De Porc Sauce Robert
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Engelse 'roast Porc' .
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cotes De Porc A La Hongroise
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Filet Mignon De Porc Truffe
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Creoolse vlees- en visfricassee
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fricassee van lamsmignonnettes met lookboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fricassee van calamares en schelpdieren
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappeltaartje met fricassee van kip
Hoofdgerecht
Bekijk recept