Zoek
Cantharellen Ragout
20-30 min -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250gr. cantharellen,
2 el. vloeibare boter of olijf olie.
1 el. citroensap
2 el. bloem,
1 dl. bouillon,
0,6 dl. droge witte wijn,
peper uit de molen
zout,
3 el. zure room.
royaal fijn gehakte peters
Bereiding
1
Fruit de cantharellen in de boter. voeg citroen sap toe en laat 4 min. zachtjes sudderen.
2
Doe de bloem erbij en voeg al roerend de bouillon en de wijn toe, zodat een ragout ontstaat.
3
Breng op smaak met peper en zout.
4
Haal van het vuur af en roer er de zure room door.
5
Strooi de peterselie over de ragout.
Cantharellen Ragout is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Broccolirijst met kipragout
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van artisjok
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van kikkererwten met spinazie
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept