Zoete Gestoofde Herfstraapjes

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de boter smelten in een braadpan, voeg een lepeltje suiker (met kop) en wat zout toe en leg de reepjes raap in de pan. Giet er een beetje water bij. Stoof, dus met de deksel op de pan, de groente gaar in ca. 15 minuten op laag vuur. Strooi, voordat u het gerecht serveert, nootmuskaat over het gerecht.

Zoete Gestoofde Herfstraapjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

DOEDELZAKSTOOF (Schotland)
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Doedelzakstoof.
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept