Finland: Gestoofde Aardappelen

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de aardappelen in een grote sauspan, voeg 1.1/2 kop room toe en breng het aan de kook. Draai het vuur laag en laat het nog even heel zachtjes doorkoken. Voeg bij scheutjes tegelijk de resterende room toe (zoveel dat alles door de aardappelen wordt opgenomen tegen de tijd dat ze gaar zijn).Kruid met zout en peper en bestrooi met de gehakte bieslook.

Finland: Gestoofde Aardappelen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Joulukinkku (Kerstham Uit Finland)
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Finland: Peperpot (uit De Oven)
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karelische Vleesschotel (Finland)
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Rikkaat Ritarit (Finland)
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept