Noorwegen: Rendierragout

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In een braadpan met deksel de uien in de boter glazig fruiten. Het vlees aan de uien toevoegen en op hoog vuur al roerend bakken. De bouillon toevoegen en de pan afgesloten ca. 90 minuten laten pruttelen.Voeg aardappelen en laurierblaadjes toe. Giet er eventueel nog wat water bij, zodat alles met vloeistof is bedekt. Laten pruttelen tot de aardappelen zacht zijn.Verwijder de laurierblaadjes en breng de ragout op smaak met wat azijn.

Noorwegen: Rendierragout is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rendierragout met paddenstoelen en jeneverbessen
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Noorwegen: Verterkake - Bbm
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Noorwegen - Pytt I Panne
30-60 min -
Bekijk recept
Noorwegen: Aardappelballetjes
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Ribbe
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept