Oosterse Andijvie

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de wok tot deze begint te walmen, voeg 4 el plantaardige olie toe en bak het vlees al roerend 1/2 minuut aan. Voeg de grog gesneden andijvie toe en scheo het nogmaals 1/2 minuut op hoog vuur door. De andijvie is nu lichtjes gebakken en nog niet helemaal geslonken. Schep het direct op de borden en schenk de sojasaus over de andijvie.

Oosterse Andijvie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept