Gewokt Chinees Rundvlees Met Gember, Paprika En Pepers

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding



2. Verwarm de overblijvende sesamolie in de wok en voeg knoflook en vijkruidenpoeder toe. Laat dit 30 seconden bakken en doe er het gemarineerde vlees bij. Roerbak snel, zodat het vlees aan de buitenkant bruin is maar nog rose van binnen. Neem eruit met een schuimspaan en zet apart.

3. Doe groene en rode paprika′s in de wok samen met de rode peper en roerbak 2 tot 3 minuten in de olie. (Paprika moet wat knapperig blijven!)

4. Voeg het vlees en de overgebleven marinade toe. Laat 1 minuut bakken tot het vlees warm is

Gewokt Chinees Rundvlees Met Gember, Paprika En Pepers is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Pittig gevulde paprika's
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept

GEWOKT VARKENSVLEES MET NOEDELSS
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gewokt witloof met varkenshammetje
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gewokt lamsvlees op zijn Grieks met paprika
27 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gewokt Lamsvlees Op Zijn Grieks Met Paprika En Bladspinazie
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept