- Breng een pan water met bouillon aan de kook. - Kook de mie nestjes volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking gaar. - Roerbak de prei in een beetje olie totdat deze begint te slinken. - Roerbak de chineze kool in een grote koekenpan totdat deze begint te slinken. - Voeg de kool bij de prei in de wok. - Voeg de tahin en de ketjap toe. - Zodra de mienestjes losgehaald kunnen worden met twee vorken, voeg een deel van het kookvocht toe aan de groente. - smoor de groente gaar. - Laat de kruidenboter smelten en meng de kerriepoeder erdoor. - Bak de worstjes gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. - Blus af met een beetje kookvocht van de mie, voor een kerriejus. - Zodra de mie gaar is, giet deze af en bewaar het kookvocht. - Voeg nog een beetje kookvocht toe aan de groente, totdat deze de gewenste dikte heeft. - Voeg eventueel nog een beetje kookvocht toe aan de kerriejus. - Meng de kerriejus door de gare mie. - Warm de mie nog even op.