Pittige Sichuan/Szechuan-mie

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat een wok of grote koekenpan zeer heet worden. Laat de olie zo heet worden dat hij begint te dampen en voeg de knoflook, gember en lente-uien toe. Roerbak 30 seconden. Voeg het varkensgehaktmengsel toe en blijf roerbakken totdat het vlees verkleurt. Voeg de rest van de ingredienten, behalve de Sichuanpeperkorrels toe en laat 2 minuten koken. Voeg nu de mie toe en meng alles goed.

Pittige Sichuan/Szechuan-mie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noedels met gegrilde aubergine en limoenkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept