Kipfricassee Met Sekt-Room En Scampi'S

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de blaadjes van de dragon fijn. Wrijf de kipfilets in met peper, bestrooi ze met de dragon en besprenkel ze met citroensap. Laat ze afgedekt 10 min. marineren. Peel de scampi′s af en verwijder het darmkanaal. Neem de kipfilets uit de marinade en dep ze goed droog; bewaar de marinade. Snijd het vlees in 1 cm brede reepjes. Verhit de boter in een grote koekepan. Roerbak de stukjes kip in 4 min. knapperig bruin. Laat de sjalotten 1 minuut meebakken. Voeg de scampi′s toe en schep ze nog 1 minuut mee om. Roer de creme fraiche en de eidooiers door elkaar, roer het mengsel door de fricasseee en laat deze heet worden maar beslist niet meer koken. Voeg ook de sekt toe en verwarm de fricassee nog eens. Breng het gerecht pittig op smaak met zout, cayennepeper en de marinade.

Kipfricassee Met Sekt-Room En Scampi'S is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker