Hongaarse Snijbonen

4
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de bonen 5-7 minuten zachtjes koken tot ze bijtgaar zijn, breng het gerecht op smaak met zout en peper en schep er tenslotte het amandelschaafsel doorheen.

Hongaarse Snijbonen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Currysoep met rijst, snijbonen en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenpilav met kruidige kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met kalfsoester
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde Hongaarse paprikasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse kipgoulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Abrikozen-banaanspringroll met vanille-citroengrassaus
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pasta op Hongaarse wijze
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept