Zalm Met Sla En Botersaus Met Honing

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De wortelen, ijskegels en rapen in olijfvorm bijsnijden. De radijsjes in de lengte in tweeen snijden. De groenten stomen in een vergiet boven een pan met gezouten kokend water. EEns de groenten gaar zijn, ze door wat gesmolten boter rollen, op smaak brengen met peper en zout en warm houden. Voor de saud: de honing opwarmen in een pannetje, het citroensap toevoegen, goed mengen en van het vuur de koude klontjes boter eronder mengen. Op het laatst de fijngesneden citroenmelisse bijvoegen. De saus niet meer laten koken. De nog warme porties zalmfilet in het midden van warme borden leggen, de gestoomde groenten er rond schikken en de saus ertussen lepelen. Garneren met een toefje citroenmelisse.

Zalm Met Sla En Botersaus Met Honing is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme vijgen met geitenkaas en honing
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept