Gerookte Zalm Met Noilly Pratsaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De zalm op ingevet folie op het rooster in de rookoven leggen. Zet de rookoven op half hoog vuur op 2 pitten. Als het begint te roken deksel sluiten. De vis in ? 20 minuten gaar laten worden. Intussen de saus zachtjes verwarmen. Vlak voor opdienen van het vuur af de klontjes boter er een voor een met een garde doorroeren. Op smaak brengen met zout en peper. Saus mag niet meer koken! Op ieder bord wat saus scheppen en een moot zalm erop leggen. Rest van saus overdoen in sauskom.

Gerookte Zalm Met Noilly Pratsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Scampisouffle Op Zwarte Pasta Met Noilly Pratsaus En Basilic
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pastasalade Met Groene Asperges, Vis En Noille Pratsaus
30-60 min -
Bekijk recept
Gegrilde tarbot met Noilly Pratsaus
20 - 30 min -
Bekijk recept

Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept