Biefstuk

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een koekenpan en bak de biefstukken rondom bruin. Bekleed intussen een wok met aluminiumfolie en verdeel het theemengsel over de bodem. Leg de biefstukken op een (stoom)rooster in de wok en verdeel de rest van de bosui erover. Sluit de wok met een (wok)deksel of een flink stuk aluminiumfolie. Zet de wok 8 minuten op een hoog vuur. Neem de wok van het vuur en open de wok eventueel buiten om een sterke rooklucht in huis te vermijden.

Biefstuk is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept