Gemarineerde Paprika Met Olijven En Rucola

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak intussen een dressing van de limoensap, honing en olijfolie. Breng op smaak met zout en peper. Zet een droge koekenpan op hoog vuur en rooster hierin de pijnboompitten kort. Laat ze afkoelen. Haal de paprika?s uit de zakjes en haal de schil er af en de zaadjes en zaadlijsten er uit. Snijd de paprika?s in grote stukken, leg ze in een schaal en giet de dressing eroverheen. Snijd de helft van de rucola in stukken. Doe een klein beetje olijfolie in een koekenpan en bak op middelhoog vuur de knoflook met de olijven en rucola. Leg op elk bord wat verse rucola en leg daar een paar stukken paprika op. Giet er een beetje dressing op en wat van het olijven-rucolamengsel. Strooi er tenslotte nog wat pijnboompitten overheen.

Gemarineerde Paprika Met Olijven En Rucola is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept