Gefrituurde Wijtingfilets Met Peterseliesaus

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal de reepjes vis door het beslag. Giet enkele centimeters arachideolie in de wok en verhit tot ongeveer 180?C. Men kan de test doen door er een droog broodkorstje in te doen: dit moet bruinen binnen enkele seconden. Frituur de visreepjes goudbruin met niet meer dan 5 a 6 tegelijk. De gefrituurde visreepjes worden mooi krokant en gaan lichtjes korsten terwijl ze op een vel keukenpapier uitlekken. Meng intussen alle ingredienten (koud) voor de dipsaus.

Gefrituurde Wijtingfilets Met Peterseliesaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta in tonijn-peterseliesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wittewijn-peterseliesaus
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Paddestoelentaartje met peterseliesaus
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Asperges met beenham en krieltjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Amandelschuim, tutti frutti
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Churros (gefrituurde deegstengels)
50 min
Bekijk recept
Gefrituurde gamba's met aardappelchips
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept