Kalfsfricassee

6
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Stoof de ajuin in een snelkookpan. Voeg het vlees toe en bak het bruin. Voeg melk toe tot het vlees onder staat. Voeg bouillonblokje, laurier, peper en zout toe. Sluit snelkookpan en laat 15 min koken. Voeg de gehaktballen toe en de champignons toe. Nog 5 min laten koken. Haal alle vlees en paddestoelen uit het kookvocht en bind met sausbinder. Neem het eigeel van een ei en roer met een beetje van de saus. Voeg het mengsel toe aan de saus. Voeg room en citroensap toe. Giet de saus terug bij vlees en paddestoelen.

Kalfsfricassee is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsfricassee op Italiaanse wijze met geroosterde aardappelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricassee Marengo
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricassee Met Kerrie
20-30 min -
Bekijk recept
Kalfsfricassee Marengo
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfsfricassee op Italiaanse wijze met geroosterde aardappelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricassee Marengo
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricassee Met Kerrie
20-30 min -
Bekijk recept
Kalfsfricassee Marengo
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept