Verhit olie in een wokpan en bak op een hoog vuur de courgette, uien en paprika aan. Voeg na 2 min. de aubergines toe en blijf omroeren op een hoog vuur. Meng er de 2 tabletten Kruiden Bouquet Provencale onder, roer om en doe er de tomatenblokjes en het tomatensap bij. Verwijder de laatste schubben van de dorade en spoel zorgvuldig. Vul de buikholte van de dorade met de ratatouille en wikkel er keukentouw rond, strooi er licht peper en zout over. Leg de dorade op een ovenplaat en overgiet met olijfolie. Laat 20 tot 30 min. garen in de oven. Kook intussen de rijst in ruim water, giet af en werk af met het derde tablet Kruiden Bouquet.
Dorade Farci 'a La Provencale' is een recept van Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Christer’s Zeeduivel ‘Garlic Provençale’ met citroenboter