Wilde Spinazie Met Gerookte Zalm En Brie.

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wok de spinazie in de verhite notenolie even tot ze slinkt maar wel knapperig blijft. Doe er zout en peper door en laat uitlekken. Leg een bergje spinazie op elk bordje en leg daarop een plakje zalm, herhaal dit 2 keer tot een torentje ontstaat. Leg hier tegenaan vier plakjes Brie. Schep de zalmeitjes erop en strooi de pijnboompitten erover. Maak dressing van de olijfolie en de balsamico-azijn en sprenkel die erover. Garneer bovenop met een takje dille.

Wilde Spinazie Met Gerookte Zalm En Brie. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenterisotto met brie en basilicumolie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bbq-focaccia
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm met knolselderij-aardappelpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met paksoi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept