Pikante Zomerse Groenteschotel In De Wok

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De aardappelen licht opbakken en uit de wok nemen De uien licht fruiten daarna de courgette bijvoegen en licht laten opbakken De wortelen, peulerwten en aardappelen bijvoegen Een flinke scheut olijfolie met rode pepers en look toevoegen en eventjes laten sudderen De augurken en zongedroogde tomaten toevoegen Wijnazijn, balsamico azijn, oestersaus en esdoornsiroop toevoegen De fijne schijfjes tomaat, de garnalen en de rauwe ham toevoegen Afsmaken met vijf pepers en zeezout De verse kruiden zeer fijn hakken en over het gerecht strooien De schijfjes kerstomaat onder het gerecht roeren Gedurende een minuut nog even opwarmen op hevig vuur.

Pikante Zomerse Groenteschotel In De Wok is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept
Huevos a la flamenca
Lunchgerecht
Bekijk recept