Tagliatelle Met Groenten En Romige Geitenkaas

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de sjalot en prei in ringen, de courgette in halve maantjes en de wortelen in plakjes. Kook de tagliatelle in licht gezouten water. Verhit de olie in een wok, fruit de sjalot, en de look en voeg dan de prei toe en roerbak even. Blus met groentebouillon en voeg dan de rest van de groenten toe, kruid met peper en zout. Leg de groenten aan 1 kant van de wok en meng de geitenkaas door de saus. Meng nu de groenten door de saus en bestrooi met verse kruiden en dien op met tagliatelle.

Tagliatelle Met Groenten En Romige Geitenkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept