Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in reepjes. Halveer de gourgette in de lengte en snijd hem in dikke plakken. Snijd de tomaten in partjes. Laat de wok goed heet worden. Schenk er 3 eetlepels olie in en laat ook deze heet worden. Roerbak het gyrosvlees 3 minuten op een hoog vuur. Neem het vlees uit de pan. Voeg nog een scheutje olie aan de pan toe en roerbak de aardappelschijfjes met de paprikareepjes 4 minuten op een hoog vuur. Voeg de courgette en tomaat toe en bak deze 2 minuten mee. Voeg het vlees, de olijven en een 1/2 kopje water toe en laat het geheel nog 2 minuten pruttelen. Zet het vuur af, schep de yoghurt zo door het gerecht dat deze niet helemaal wordt gemengd, en strooi de selderij erover.
Roerbakschotel Met Gyrosvlees En Turkse Groenten is een recept van Smulweb.nl