Turks Wokgerecht Met Gegrilde Rosbief

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak de knoflook en koriander fijn in de blender. Voeg de olijfolie toe en meng het geheel. Bestrooi de plakken rosbief met peper en zout en smeer de helft van het knoflook-koriandermengsel op het vlees. Snijd de sjalotjes, de rode paprika en de vijgen grof. Verhit de olie in een wok. Voeg de gesneden ingredienten toe met de Turkse bonen. Breng het geheel op smaak met het zout en het overige knoflook-koriandermengsel. Verdeel de plakken rosbief over de borden en leg de groenten uit de wok erop.

Turks Wokgerecht Met Gegrilde Rosbief is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Arabische salade met courgetterolletjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Mediterrane tosti
- 10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Schelvis uit de oven
1 uur-
Bekijk recept