MAKREEL OP DE BARBECUE

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de makrelen zorgvuldig, droog ze met keukenpapier en wrijf de vissen in met citroensap. Snij elke makreel in vier stukken. Rijg de stukken vis aan 4 spiezen, afgewisseld met de sjalotjes, tomaten, champignons en paprika. Maak een marinade van de wijnazijn, olijfolie, oregano, zout en peper en leg de spiesen hierin. Laat op kamertemperatuur 2 uur marineren. Neem de spiesen uit de marinade en leg ze op het barbecuerooster. Laat ze 10 minuten boven de gloeiende kool roosteren, waarbij je ze steeds draait en bestrijkt met de marinade. Dien onmiddellijk op.

MAKREEL OP DE BARBECUE is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept