Snijd de steeltjes voorzichtig van de okra′s zonder de zaadlijsten te beschadigen.Breng een grote pan water aan de kook. Kook de zoete aardappelen 5 minuten. Doe de uien erbij en kook 4 minuten, voeg de okra toe en kook nog 1 minuut. Giet de groenten af en laat ze in koud water schrikken om het kookproces te stoppen. Laat ze enkele minuten staan en giet ze af. Schil de uien.Rijg de groenten om en om aan 6 grote of 12 kleine spiezen. Klop in een kop de olie, honing, zout en peper naar smaak en komijn tot marinade.Bestrijk de kebabs met deze marinade en leg ze op een hete tot middelhete bbq boven kolen die grijs van de as zijn (of leg ze onder een voorverwarmende grill). Grill ze 8 a 10 minuten, tot alle groenten gaar zijn; keer ze een maal en bestrijk ze af en toe met de marinade. Serveer ze meteen.
Kebabs Met Zoete Aardappel, Okra En Ui is een recept van Smulweb.nl