Zoek
ROMIGE SLAKKEN OP VUUR
10-20 min -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 blik (800g) slakke
gedreineer -
500 ml dik room(kookroom) -
55 ml brandewyn -
35 ml biefekstrak(runderbouillon)
8 knoffelhuisies
geskil en gekneus -
2 ml vars gemaalde swart peper -
volkoringbrood om voor te sit Bereidingswijze Verhit gietysterpan op vuur (kole)
Plaas alles behalwe brood in pan en kook tot sous ingedamp en dik is.
Sit slakke warm voor saam met volkoringb
Bereiding
Verhit gietysterpan op vuur (kole) Plaas alles behalwe brood in pan en kook tot sous ingedamp en dik is. Sit slakke warm voor saam met volkoringbrood.
ROMIGE SLAKKEN OP VUUR is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Garnalencurry
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sunshine soep
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept