Voor de komkommersalsa:Meng alle ingredienten in een kleine schaal.Proef het en voeg eventueel nog kruiden toe.Voor de pecanpannenkoeken:Mix de melk met de boter en het ei in een smalle kom.Meng de overige ingredienten door elkaar, behalve de olie en de koriandertakjes, in een medium schaal.Roer er de melkmix door tot een gladde massa.Maak een dun laagje olie heet in een pan met anti-aanbaklaag heet, en giet daarin 1/5 van het pannenkoekenbeslag.Het pannenkoekje mag niet groter zijn als ca. 10 centimeter in doorsnede.Bak het tot het goudbruin en knapperig is.Houd het warm en bak zo ook de rest van het pannenkoekbeslag.Terwijl je de pannenkoeken bakt, verhit je de grill of de barbecue.Leg de garnalen in een grillpan of op een rek, ongeveer 15 cm. boven het vuur.Bak ze, onderwijl een keer omdraaiend, in ca 4 minuten gaar.
Pecanpannenkoeken Met Gegrilde Garnalen En Komkommersalsa is een recept van Smulweb.nl