Parrillada Mixta

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de knoflookteentjes en plet ze. Snijd de peterselie fijn. Verwijder het vlies, de aderen en het vet van de zwezerik. Halveer niertjes en verwijder het vlies, de aderen en het vet. Marineer de niertjes ongeveer 1 uur met de azijn of rodewijnazijn en 3 eetlepels zout. Verwijder het vet, de aderen, de zenen en het kraakbeen van het hart. Was het goed en snijd het in plakjes. Marineer de plakjes hart ongeveer een halfuur in een mengsel van de ′adobo de salmuera′ met de teentjes knoflook en fijngesneden peterselie. Rooster eerst de zwezerik en de chorizos. Rooster de zwezerik onder regelmatig keren tot deze stevig is geworden; neem hem van de grill en laat afkoelen. Rooster de chorizos ongeveer 15 minuten; regelmatig omdraaien. Snijd de zwezerik in plakjes en leg deze opnieuw op de grill samen met de lamsniertjes, de plakjes runderhart en de spareribs. Regelmatig omdraaien! De zwezerik, de niertjes en het hart moeten in ongeveer 5 minuten (aan beide kanten geroosterd) gaar zijn. Haal de chorizos, de zwezerik, de niertjes en het hart van de grill en serveer ze als eerste. leg de lamskoteletjes en de filetsteaks bij de spareribs op de grill. Laat deze 5 tot 10 minuten roosteren. Regelmatig omdraaien! Maal peper boven het gegrilde vlees en serveer de ′parrillada mixta′ met chimichurri, ensalada de rabanitos en gekookte aardappelen of papas fritas (frietjes).

Parrillada Mixta is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Paella mixta
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Parrillada Mixta
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Parrillada Mixta
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept