Zoek
Visfondue
4
20-30 min -
Smulweb.nl
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 St. Jacobsschelpen (diepvries)
200 gr. kabeljauwfilet
200 gr. gefileerde zalm
200 gr. verse tonijnfilet
4 ongekookte gamba'
s
1 limoen of citroen
1 liter (druivepit)
Bereiding
Limoen wassen en in dunne plakjes snijden. Hiermee visschotel garneren. In pan olie verhitten tot witte damp ontstaat. Voorzichtig overschenken in fonduepan. Op aangestoken brander op tafel zetten. (Of electrische fonduepan aanzetten).
Visfondue is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Thaise visfondue
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visfondue
30-60 min -
Bekijk recept
Visfondue
0-10 min -
Bekijk recept
Visfondue
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Thaise visfondue
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visfondue
30-60 min -
Bekijk recept
Visfondue
0-10 min -
Bekijk recept
Visfondue
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept