Chinese Fondue

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De vleesjes die hiervoor gebruikt worden zijn geen stukjes of balletjes, maar dunne lapjes van hooguit 20 gram per stuk. Van biefstuk, varkens- of ossehaas of fricandeau. Verder kunt u kleine gehaktballen maken, ook van 20 gram, die u naar believen een smaakje geeft.Stukjes groenten horen er ook bij: Roosjes bloemkool champignonnetjes stukjes wortel stukjes paprika in verschillende kleuren Aan het werk: Maak een eerste klas bouillon en zet die warm op tafel. Iedereen beschikt over zijn/haar eigen zeefje en deponeert vlees en/of groenten in de bouillon. Die worden er met het zeefje weer uitgevist (als een ander u niet al voor is geweest...) en op het bordje ′aangekleed′ met aardappelen, frietjes, sausjes of rauwkostsalade.

Chinese Fondue is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept